dropdown
dropdown

július 24

Csak ami Kell – Több mint Piac és Egészségpart

  • Miamor Rómaim - 1031 Budapest, Római part 47.
  • Ingyenes

Egészséges-, mentes-, tudatos táplálkozás, mozgás és környezetvédelem minden egy helyen, Csak ami Kell!


Nálunk megtalálsz mindent amire szükséged van, alapanyagokat, termékeket, sós és édes csemegéket, kozmetikumokat, tisztítószereket és zero waste termékeket is.

A Több mint Piac sorozatát azért keltettük életre, hogy megismerd azokat az alapanyagokat, ételeket, szolgáltatásokat és mozgásformákat, amik elősegíthetik családod és saját egészséged megőrzését, fenntartását vagy javítását. A Több mint Piac egy átgondolt, tudatos koncepcióra épül, ahol kóstolhatsz, érdeklődhetsz, vásárolhatsz és mellette részt vehetsz programokon, egészségügyi szűréseken, tanácsadásokon és konzultációkon teljesen ingyen.

Ha közben megéheznél, a helyi egységekben egészséges és mentes ételekből tudsz válogatni. A helyszín a Duna parton helyezkedik el, így a zöld környezet már eleve lehetőséget ad a kikapcsolódásra és a kellemes időtöltésre. A gyermekeket játszótérrel várjuk. Annak is nagyon örülünk, ha a kiskedvencedet is magaddal hozod, hiszen állatbarát helyszín vagyunk.

Azt gondoljuk, hogy minden vágyunk és célunk elérésének alapja az EGÉSZSÉG! Ha egészségünk van akkor megvan a lehetőségünk, hogy minden mást elérjünk, létrehozzunk és alkossunk.

https://csakamikell.hu/piac/

search icon