Fenntartható designtermékek karácsonyra!

Fenntartható designtermékek karácsonyra!
Fenntartható designtermékek karácsonyra!

Karácsony alkalmából az Etele Plazában találjuk meg az Ajándék Terminál pop-up üzletét, ahol mintegy 80 hazai designer termékeit vásárolhatjuk meg. A fókuszban idén is a fenntarthatóság, az egyedi, kis szériás termékek állnak.

Egy ajándék akkor igazán jó, ha élmény vagy élményszerű. Ebből a szempontból egy design termék jó választás lehet, hiszen a formát olyan stílussal fűszerezik, amely egyedivé és élményszerűvé teszi a tárgyat.

Fenntartható design

A design is akkor igazán jó, ha fenntartható! Az immáron 10 éves Ajándék Terminál ebben az évben is elhozza a hazai tervezők karácsonyi vásárát, és mint a többi évben, ezúttal is külön hangsúlyt kap a fenntarthatóság.

Idén új, nagyobb helyszínen, az Etele Plázában kapott helyet az Ajándék Terminál vására, valamint a tervezőkkel közös workshopok sora. November 26-tól egészen december 24-ig várja a látogatókat a Terminál.

Idén összesen 80 tervező termékeiből válogathatunk. Lesz köztük 10 olyan művész, aki kiemelten fenntartható portékákat készít.

Ingyenes tervezői workshopok!

Ha magával ragadnak a design termékek, és érzed magadban a kreativitást, érdemes lehet beugrani egy ingyenes workshopra. December 11-én és 17-én vannak még szabad helyek a foglalkozásokra. Most szombaton a PEARLY ékszerkészítő foglalkozására kerül sor, jövő szombaton pedig a Gulipán Designnal lehet majd kerámiamozaikot készíteni.

Fotók: Ajándék terminál! – Pozsonyi Roland

search icon