A Michelin-csillagos Din Tai Fung étterem új vegán menüt vezet be. A világhírű tajvani étteremlánc mind a 13 amerikai helyszínén reagálva a friss trendekre öt növényi alapú wonton- és tésztaételt kínál. Az új ételek közé tartozik a Vegan Wonton házi fűszeres mártással, a Vegan Noodles szezámmártással, a Vegan Wonton Soup, a Vegan Noodles házi fűszeres mártással és a Vegan Noodle Soup Ezek növényi alapú JUST tojással készülnek, és frissen facsart spenótlével vannak átitatva annak érdekében, hogy élénk zöld árnyalatot kapjanak.
Hihetetlenül sok visszajelzést kaptunk, amelyben több vegán opciót kértek a fogyasztók. Keményen dolgoztunk azon, hogy ezek az új ajánlatok megfeleljenek a vendégeink által elvárt minőségi színvonalnak.
mondta el Albert Yang a Din Tai Fung alelnöke
A Din Tai Fung nem az egyetlen Michelin-csillagos étterem, amely felkarolta a növényi alapú mozgalmat. A hónap elején a New York-i Eleven Madison Park ikonikus étterme bejelentette, hogy lemond a húsról és a tenger gyümölcseiről.
Reméljük, hazánkban is egyre több helyen választhatunk majd bolygóbarát ételeket.
(fotó: pexels – Taryn Elliott)