Újabb fine dining étterem ad teret a növényi étrendnek
Újabb fine dining étterem ad teret a növényi étrendnek

A Michelin-csillagos Din Tai Fung étterem új vegán menüt vezet be. A világhírű tajvani étteremlánc mind a 13 amerikai helyszínén reagálva a friss trendekre öt növényi alapú wonton- és tésztaételt kínál. Az új ételek közé tartozik a Vegan Wonton házi fűszeres mártással, a Vegan Noodles szezámmártással, a Vegan Wonton Soup, a Vegan Noodles házi fűszeres mártással és a Vegan Noodle Soup Ezek növényi alapú JUST tojással készülnek, és frissen facsart spenótlével vannak átitatva annak érdekében, hogy élénk zöld árnyalatot kapjanak.

(forrás: Plant Based News)

Hihetetlenül sok visszajelzést kaptunk, amelyben több vegán opciót kértek a fogyasztók. Keményen dolgoztunk azon, hogy ezek az új ajánlatok megfeleljenek a vendégeink által elvárt minőségi színvonalnak.

mondta el Albert Yang a Din Tai Fung alelnöke

A Din Tai Fung nem az egyetlen Michelin-csillagos étterem, amely felkarolta a növényi alapú mozgalmat. A hónap elején a New York-i Eleven Madison Park ikonikus étterme bejelentette, hogy lemond a húsról és a tenger gyümölcseiről.

Reméljük, hazánkban is egyre több helyen választhatunk majd bolygóbarát ételeket.

(Plant Based News)

(fotó: pexels – Taryn Elliott)

Rengeteg fontos információ vár még rád! Nézz szét!

search icon