KĂ©tĂ©ves a Greendex – NövekvƑ közössĂ©g
KĂ©tĂ©ves a Greendex – NövekvƑ közössĂ©g

Kedves Greendex-olvasĂłk!

A fenntarthatĂłsĂĄggal Ă©s a zöld gondolatokkal mĂĄra az Ă©let szinte minden terĂŒletĂ©n talĂĄlkozhatunk. Mi a szerkesztƑsĂ©gben azt tapasztaljuk, hogy egyre többen vannak, akik tevƑlegesen is igyekeznek hozzĂĄjĂĄrulni egy tudatosabb jövƑhöz, figyelnek a takarĂ©koskodĂĄs, a pazarlĂĄsmentessĂ©g, az egĂ©szsĂ©gmegƑrzĂ©s, a termĂ©szetvĂ©delem alapelveire. KövetƑink szĂĄma folyamatosan nƑ, hiszen egyre többen szemlĂ©ljĂŒk ezen közös Ă©rtĂ©kek mentĂ©n a vilĂĄgot.

A Greendex szeptemberben nagy mĂ©rföldkƑhöz Ă©rkezett. A magazin fennĂĄllĂĄsĂĄnak mĂĄsodik Ă©vfordulĂłja apropĂłjĂĄn szeretnĂ©nk megosztani veletek, hol tartunk, Ă©s milyen cĂ©lokat tƱzĂŒnk ki magunk elĂ©.

Pont kĂ©t Ă©ve kezdtĂŒk el felĂ©pĂ­teni az oldalunkat, eleinte csak a Facebook segĂ­tsĂ©gĂ©vel. Hamarosan mĂĄr videĂłkat Ă©s podcastokat, valamint interjĂșkat is kĂ©szĂ­tettĂŒnk, egyĂșttal elindult az Insta-oldalunk. NĂ©gyfƑs szerkesztƑsĂ©gĂŒnk Ă©s szĂĄmos kĂŒlsƑs Ă­rĂłnk dolgozott azon, hogy minĂ©l több Ă©rdeklƑdƑhöz eljussunk. 

A Manna FM-mel egyĂŒttmƱködĂ©sben lassan fĂ©l Ă©ve kĂ©szĂ­tjĂŒk HolnaputĂĄn cĂ­mƱ fenntarthatĂłsĂĄgi rĂĄdiĂłmƱsorunkat PuskĂĄs Petivel közösen, emellett augusztus Ăłta az Index cĂ­mlapjĂĄn is megjelenĂŒnk önĂĄllĂł tartalomdobozban. BĂŒszkĂ©k vagyunk arra, hogy naponta mĂĄr több mint tĂ­zezren olvasnak minket, Ă©s augusztusban a havi oldalletöltĂ©sĂŒnk meghaladta a 650.000-et. 

IgazĂĄn felemelƑ Ă©lmĂ©ny volt JuhĂĄsz Árpi bĂĄcsit is vendĂ©gĂŒl lĂĄtni a rĂĄdiĂłmƱsorunkban.

Hamarosan Ășj videĂłsorozattal Ă©s Tiktok-csatornĂĄval, tovĂĄbbi szakmai interjĂșkkal Ă©s tanulmĂĄnyokkal bƑvĂŒl a Greendex oldala, Ă©s nem adtuk fel azt a tervĂŒnket sem, hogy az online tĂ©rbƑl kilĂ©pve kĂŒlönbözƑ rendezvĂ©nyeken, konferenciĂĄkon Ă©s fenntarthatĂłsĂĄgi kezdemĂ©nyezĂ©seken is talĂĄlkozhassunk. 

KöszönjĂŒk, hogy olvastok, hallgattok, nĂ©ztek minket! Tartsatok velĂŒnk a jövƑben is!

search icon