A Hungarians Business Leaders Forum és a Kék Bolygó Klímavédelmi Alapítvány közösen adta át az év legfenntarthatóbb vállalkozásoknak járó díjat, amelyről mi is beszámoltunk korábban.
Az első helyezett a Munch csapata lett, ezzel folytatva a sikerszériát, hiszen a havi rendszerességű tehetségkutató rovatunk, a Jövő/bemutató novemberi közönségszavazását is ők nyerték.
A világon évente a megtermelt élelmiszer harmada a kukában végzi. Az ételpazarlás elkerülésével nemcsak ételeket/életeket mentenénk meg, hanem környezetünk terhelését is csökkentenénk, hiszen a kevesebb hulladék hatására kevesebb üvegházhatású gáz termelődne. Ez a környezettudatos szemlélet motivált 4 huszonéves srácot, és így született meg a Munch ötlete.
A Zöldhullám című podcastunk legfrissebb epizódjában Szujó Zoltán és Sápi Zsófia vendége Wettstein Albert, ételmentő alapító volt. A lebilincselő beszélgetés során az előző hónapok eredményei mellett, a jövőbeli tervekről is szó esett. Érdemes meghallgatni: