Fotópályázat klímabarátoknak!
Fotópályázat klímabarátoknak!

Fotópályázatot hirdetett a településükre büszke civil szervezeteknek és lakosoknak a Klímabarát Települések Szövetsége, április 18-ig várják a pályaműveket.

A Klímabarát Települések Szövetségének célja, hogy fenntartható, a jövő generációk számára is élhető és szerethető környezetet alakítson ki. Tagjai prioritásuknak tekintik azokat a lépéseket, amelyek saját erőforrásaikhoz, lehetőségeikhez mérten mérsékelik az éghajlatváltozás káros hatásait és segítik a település és a lakosság klímaadaptációját.

Mindezeken túl a lakosság szemléletformálását is kiemelkedően fontosnak tartják és ennek jegyében hirdettek most fotópályázatot is, ahova klímabarát település, klímabarát közösség és klímabarát család témakörben várnak pályaműveket.

A beérkezett pályázatok mindegyikét közzéteszik a Klímabarát Települések Szövetségének honlapján és Facebook-oldalán. A díjazott műveket a Klímabarát Települések Szövetségének háromtagú zsűrije választja ki, de a szervezet közösségi oldalán közönségszavazást is tartanak április 30-ig. A pályázat eredményét május 3-án este 20 órakor a szervezet Facebook-oldalán és honlapján teszik közzé.

A nyertes pályázók 20 ezer forint értékű Zöldbolt-utalványt vehetnek át.
A pályázatról további információk a Klímabarát Települések Szövetségének honlapján érhetők el.

Rengeteg fontos információ vár még rád! Nézz szét!

search icon