Országos frekvenciára vált a Holnapután!

Országos frekvenciára vált a Holnapután!
Országos frekvenciára vált a Holnapután!

2022 májusában indult a Greendex rádióműsora, a Holnapután. A fenntarthatósági magazinműsorunkban hétről hétre kiváló szakemberek, vállalkozók és kutatók segítettek nekünk megérteni a fenntarthatóság mibenlétét. Puskás-Dallos Peti és Novák Zsombor vezette adásunk elismerését mutatja, hogy sikerült hatalmas lépést tennünk: januártól már az országos lefedettségű Petőfi rádióban folytatjuk!

Első adásunkban azoknak próbálunk kedvezni, akik még nem ismerik a Greendexet, illetve a csapatunkat. Sápi Zsófival, a magazin főszerkesztőjével arról beszélgetünk, mit jelent ma Magyarországon a fenntarthatóság, és mit tud tenni mindezért egy online magazin.

Az eddig elért sikerek mellett szó esik a jövőbeni tervekről is, de például azt is megtudhatják a hallgatók, hogy miként lett vegán Puskás-Dallos Peti, és hogy kapcsolódik ehhez Marika néni kakasa.

Hallgasd a Holnaputánt januártól minden vasárnap délelőtt 11:00 órától a Petőfin!

Az ország első számú online fenntarthatósági magazinjának mindennapjait meghatározó témák mellett az első adásból az is kiderül, hogy mivel várjuk hallgatóinkat a jövőben!

Vasárnap délelőttönként érdemes lesz tehát a Petőfi rádió frekvenciájára kapcsolni! Kétségbeesni viszont akkor sem kell, ha esetleg lemaradnál az adásról: utólag bármikor visszahallgathatod a Greendexen.

search icon