Készíts hulladékból hangszereket!
Készíts hulladékból hangszereket!

A HybridCycle a művészet és fenntarthatóság fókuszú “Tiszta Balaton, tiszta művészet” programsorozat részeként idén a balatoni régió több helyszínére is elviszi upcycling workshopjait a Veszprém-Balaton 2023 EKF programmal együttműködve. 

A foglalkozásokon különböző hulladék-alapanyagokkal ismerkedhetnek meg az érdeklődők, animátorok segítségével pedig elsajátíthatják azokat a kreatív újrahasznosítási technikákat, amelyek által dekorációs és kisebb használati tárgyak készülhetnek régi, kidobásra szánt anyagokból és tárgyakból. 

Június 5-én, a bakonybéli pünkösdi programokat zenés tematikájú upcycling workshoppal színesíti a HybridCycle. A régi mondás szerint zenélni mindenen lehet, már gyermekkorunkban is elkezdjük próbálgatni a különböző tárgyak hangjait.
Az ÚjraHangSzerelde workshopon már nem használt tárgyakból, hulladékból az újrahasznosítás módszerével készíthetnek különböző hangszereket a résztvevők. Műanyag csőből szférafon, régi számítógép klaviatúrából shaker, konzervdobozból gitár készül majd, a kész hangszereket pedig zenekarrá összeállva, a közös muzsikálás élményét átélve szólaltatják meg a vállalkozó kedvű hangszerkészítők. 

Helyszín: Bakonybél Szent Mauríciusz Monostor
Időpont: 2022. június 5. 14.00-19.00

search icon