Rászorulókat támogatott a nagy múltú gyógyszergyár
Rászorulókat támogatott a nagy múltú gyógyszergyár

107 millió forint értékű Béres Cseppet adományozott a rászorulók támogatására az idén 30 éves évfordulóját ünneplő Béres Alapítvány. Az immunrendszert támogató gyógyszeradományt 12 jelentős, karitatív és egyházi szervezet vezetőinek február 7-én, id. dr. Béres József születésének napján adták át – írják az alapítvány közleményében.

Béres Klára, a Béres Alapítvány elnöke február 7-én, Budapesten, a Béres Gyógyszergyár székházában 107 millió forint értékű Béres Cseppet adott át a rászorulókat közvetlenül segítő szervezetek vezetőinek. Valamennyi szervezettel régi és megbízható kapcsolata van a Béres Alapítványnak, mely nagy segítséget jelent a termékek célba juttatásában, a segítség biztosan odaér, ahova szánták.

Töltsd ki a Greendex egészségügyi kvízét és nyerd meg a 3 db 15.000 Ft értékű ajándékcsomag egyikét a Béres Gyógyszergyár Zrt. jóvoltából!

Az idén ünnepeljük a Béres Alapítvány alapításának 30. évfordulóját. Jóleső érzés a számunkra, hogy ezen emberöltőnyi idő során a vállalt küldetésünkhöz méltó módon nagyon sokat tettünk az emberek szolgálatában, részt vállaltunk az oktatásban, a magyar kultúra terjesztésében, a tehetséggondozásban, és kiemelten a betegek, rászorulók, elesettek segítésében. – mondta Béres Klára az átadás alkalmával.

A Béres Alapítvány megalakulása óta követi azt a szilárd erkölcsi irányt, melyet alapítójának életútja kijelölt: a betegek és rászorulók segítését, hatékonyan és odafigyeléssel. Ennek érdekében hosszú évek óta folyamatosan együttműködik az ország legjelentősebb karitatív és egyházi szervezeteivel, éves rendszerességgel támogatja Béres Csepp adománnyal a betegeket, az időseket, a nehéz sorsú embereket.

search icon