Zöld minősítést kaphatnak az arra érdemes cégek
Zöld minősítést kaphatnak az arra érdemes cégek

Ingyenesen és egyszerűen, online jelentkezhetnek a Zöld minősítés díjért belföldi szolgáltatók és vállalkozások – jelentette be a Fiatal Családosok Klubja (Ficsak) és a Zöld Követ Egyesület elnöke a minősítést bemutató budapesti konferencián.

A jelentkezőknek a zoldminosites.hu oldalon regisztrálniuk kell, és a minősítés megszerzéséhez bizonyítani kell a környezettudatosság iránti elköteleződést, a honlapon található kérdőívet kitöltve elérni a díj elnyeréséhez szükséges pontszámot.

A Zöld minősítés létrehozásával a Ficsak és a Zöld Követ Egyesület a környezet iránti elkötelezettséget akarja ösztönözni.

A Ficsak kezdeményezését a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara (BKIK) alelnöke is méltatta; Zsabka Zsolt a kisvállalkozásokat nevezte a legfontosabb célcsoportnak, mivel azoknak nehezebb környezetvédelmi stratégiákat hirdetniük.

A kamara azzal tud segíteni, hogy népszerűsíti a díjat a fővárosi cégek körében, így közülük várhatóan több ezren kaphatják meg rövid időn belül a Zöld minősítést.

(Forrás: infostart.hu Kép: pexels.com)

Rengeteg fontos információ vár még rád! Nézz szét!

search icon