Zöld összművészeti fesztivál lesz a Jurányiban
Zöld összművészeti fesztivál lesz a Jurányiban

A Duda Éva Társulat és a Füge Produkció kezdeményezésére június 10–11–12-én a Jurányi Produkciós Házban megrendezésre kerül az első összművészeti és közösségi fesztivál, melyen az előadó-művészet és környezetvédelem kapcsolódásával létrejövő hazai színházi, tánc-, gyermek- és ifjúsági programok kerülnek bemutatásra.

Az egyedülálló zöld eseményen az előadások mellett szakmai beszélgetésekkel, divatbemutatókkal, filmvetítésekkel, irodalommal, slam poetryvel, performance-okkal és gyakorlati workshopokkal várják az érdeklődőket, így gazdagítva a budapesti fesztiválpalettát.

A Jurányi Ház színháztermében minden este bemutatásra kerül egy-egy színházi vagy táncelőadás, mint például a Duda Éva Társulat klímatudatossággal foglalkozó WONDERLAND című darabja.

Napközben gyerekeknek szóló környezetvédelmi témájú előadásokkal, fenntartható kézműves foglalkozásokkal és különféle fejlesztő játékokkal várják a családokat, gyerekeket.

Emellett az érdeklődők részt vehetnek a fenntartható divatról, tudatos otthonról és étkezésről szóló kerekasztal-beszélgetéseken, valamint a legkülönfélébb zöld, ökotudatos workshopokon, mint például natúrkozmetikum-, vászontáska- vagy ékszerkészítés újrahasznosított műanyagból.

A programok többsége ingyenes.

(Forrás: elobolygonk.hu Kép: pexels.com)

search icon