Csomagolásmentes kiszállítással rukkolt elő a népszerű baba-mama webáruház
Csomagolásmentes kiszállítással rukkolt elő a népszerű baba-mama webáruház

Az ország piacvezető baba-mama webáruháza elkötelezte magát a fenntartható működés mellett, így júliustól már a Pelenka.hu vásárlói is választhatják a csomagolásmentes, ZERO kiszállítást.

A Pelenka.hu logisztikai partnere, a Trans-Sped 2021. év végén indította el ZERO nevű szolgáltatását, mely környezetbarátabb áruszállítást biztosít ügyfelei részére. A szolgáltatás keretében a megrendeléseket saját flottájuk szállítja ki zárható, többször használatos ládák rendszeresítésével, teljesen csomagolóanyag-mentesen. A vásárlók a megrendelt termékeket egy láda segítségével veszik át a futártól, majd, miután kipakolták azt, a láda visszakerül a rendszerbe, megszüntetve ezzel a felgyülemlő szemét problémáját a vásárló otthonában. „A szolgáltatást egyrészt költségcsökkentést is jelent webáruházunknak, hiszen nem kell a csomagonként jelentős költséget jelentő csomagoló és térkitöltő anyagot felhasználnunk, ám még ennél is jelentősebb, hogy ezzel egyre inkább csökkenteni tudjuk a házhozszállítással járó környezetterhelést” – mondta el Csereklei Zoltán, a Pelenka.hu ügyvezető igazgatója.”

Próbaüzem a fővárosban és az agglomerációban

A szülinapját ünneplő Pelenka.hu vásárlói július 11-től választhatják rendeléseiknél a környezetkímélő ZERO kiszállítást. A webshop üzemeltetői bíznak benne, hogy minél többen kedvet kapnak ehhez a fenntartható szállítási módhoz, aminek megismerését a bevezető időszakban kedvezményesen választhatják a vásárlók. Sőt, ebben a hónapban az aznapi kiszállítás is bevezetésre kerül Budapest közigazgatási területén belül, ugyanilyen csomagolásmentes módon. Az aznapi szállítás lényege, hogy az adott napon délig leadott megrendelések még aznap kiszállításra kerülnek a vásárló részére délután 14 és 22 óra között, egy előre meghatározott 2 órás időablakban.

A ZERO kiszállítás országos bevezetésének első lépéseként jelenleg Budapesten és a vonzáskörzetébe tartozó 51 településen érhető el, azonban folyamatos a fejlesztés annak érdekében, hogy a szolgáltatás területi szempontból minél szélesebb körben kerülhessen bevezetésre.

A kisgyermekes családok igényeire szabva

„A Pelenka.hu indulása óta arra törekszünk, hogy kényelmes és megbízható szolgáltatást nyújthassunk a kisbabás családoknak, ezzel időt és energiát megtakarítva számukra. Az elmúlt egy év technikai és logisztikai fejlesztéseinek hála webáruházunk hatalmas árukészlettel, a rendelések azonnali feldolgozásával és folyamatos akciókkal törekszünk arra, hogy webáruházunk biztos pont legyen a kisgyermekes családok életében. Emellett mi magunk is a fenntarthatóságra törekszünk működésünk során, és vásárlóinkat is szeretnénk támogatni abban, hogy minél kisebb környezetterheléssel szerezhessék be tőlünk a kívánt termékeket” – hangsúlyozta Csereklei Zoltán.

A Pelenka.hu-ról

A Pelenka.hu azzal a szándékkal indult, hogy a kismamák és kisbabás családok mindennapjait segítse. A Pelenka.hu a mai napra a szegmensében piacvezetővé vált, napi szinten akár többezer család igényeit is kiszolgálja. A webáruházban baba-mama termékekből széles kínálat érhető el, és ingyenes Pelenka.hu Babaváró csomaggal is segíti a cég a szülés előtt álló kismamákat.

search icon