Egy egész méhraj borította be Angelina Jolie-t a Méhek Világnapja alkalmából
Egy egész méhraj borította be Angelina Jolie-t a Méhek Világnapja alkalmából

A Méhek Világnapja alkalmából a Guerlain divatház és az UNESCO közös Women for Bees cmű kampánnyal hívta fel a figyelmet, hogy nagy veszélyben vannak a méhek. A nemes cél érdekében National Geographic fotósorozatában Angelina Jolie hagyta, hogy méhek fedjék be testét.

Miközben annyi minden miatt aggódunk a világban, és annyi ember érzi úgy, hogy elárasztják a rossz hírek és a valóság, hogy mi omlik össze, ez egy olyan dolog, amit kezelni tudunk. Mindannyian közbeléphetünk és kivehetjük a részünket a munkából. Nem hiszem, hogy sokan tudják, milyen kárt okoznak. Sokan csak próbálják átvészelni a napjukat. Jót akarnak tenni, nem akarnak rombolni. Nem tudják, hogy mit vegyenek, nem tudják, hogy melyik dolgot használhatják.

mondta el a színésznő a méhek védelme kapcsán.

A 18 perces fotózás során a színésznőt nyugtató feromonokkal kenték be, hogy ne csíphessék meg az állatok. A stáb tagjai pedig végig védőruhát viseltek. A háttér azért sötét, mert a méhek nyugalmához sötétségre és nagy csendre van szükség. Jolie a NatGeo interjúban azt is elmesélte, hogy 3 napig nem fürdött a fotózás előtt, hogy a különféle samponok, tusfürdők és testápolók ne nyomhassák el a természetes illatát. Összeségében csodálatos tapasztalásnak élete meg a fotózást, annak ellenére, hogy perceken át mozdulatlanul kellett állnia és egy méhecske a ruhája alá is beszállt.

https://www.instagram.com/p/CPF7ucyjet4/

(People)

(fotó: pixabay)

Rengeteg fontos információ vár még rád! Nézz szét!

search icon