Friss energiapiaci elemzések a Greendexen

Friss energiapiaci elemzések a Greendexen
Friss energiapiaci elemzések a Greendexen

Mostantól kétheti rendszerességgel közöljük az oldalunkon a Greenergy Market energiapiaci körképét és elemzését.

A Greenergy Market független energiapiaci szakértőként és beszerzési tanácsadóként kívánja segíteni meglévő és leendő ügyfeleit. Ennek keretében a Greenergy Market elsősorban a nagyobb villamosenergia- vagy földgázenergia-fogyasztással rendelkezők számára nyújt olyan komplex beszerzési és tanácsadási szolgáltatásokat, melyek révén energiaköltségeiket csökkenteni, nagy energiaigényű rendszereiket pedig optimalizálni tudják.

„A Greenergy Market független energiapiaci szakértőként és beszerzési tanácsadóként kívánja segíteni meglévő és leendő ügyfeleit.”

A kétheti rendszerességgel megjelenő Market Review-val ügyfeleiket és az energiapiac iránt érdeklődőket tájékoztatják az elmúlt időszak történéseiről. Legfőképp az olyan kőolaj-, földgáz- és villamosenergia-piaci hírekről számolnak be, amelyek az árfolyamok alakulásában is jelentős szerepet játszottak. Ezek mellett a hazai villamosenergia-termelésbe, a gáztározói szintekbe és futures árakba is betekintést nyújtanak.

A Greenergy Market többek között olyan szakembereknek és vállalatvezetőknek ajánlja a Market Review folyamatos nyomon követését, akik szeretnének egy helyen tájékozódni az energiapiac történéseiről és az árfolyamok alakulásáról.

search icon