Hétvégén kezdődik a Minden Kutyás Egyeteme rendezvénysorozat a Rex Állatszigeten
Hétvégén kezdődik a Minden Kutyás Egyeteme rendezvénysorozat a Rex Állatszigeten

Szombaton, az Engedelmes kutyák napján rendezik meg a havonta jelentkező Minden Kutyás Egyeteme rendezvénysorozat első állomását a Rex Állatszigeten, amelyen a különböző kutyás sportok bemutatása mellett előadásokat is hallgathatnak az érdeklődők.

A szombati ingyenes rendezvényen a kutyás sportoké lesz a főszerep. A látogatók megismerkedhetnek népszerű és kevésbé ismert kutyás sportokkal is. Lesz őrző-védő, agility, kutyás minsprint, és flyball bemutató is. A látogatók nemcsak nézhetik, hanem saját kutyájukkal ki is próbálhatják a különböző sportokat – tájékoztatott a Rex Kutyaotthon Alapítvány.

Az alapítvány állatmentési tevékenysége mellett a kezdetektől fogva kiemelt figyelmet szentel az állatvédelmi szemléletformálásra és oktatásra. Ennek szellemében épül a Felelős Állattartás Háza, amely elkészülte után helyet ad majd oktatási rendezvényeknek, köztük a Minden Kutyás Egyeteme című programsorozatnak is.

A tájékoztató szerint a bemutatók és ügyességi játékok mellet, szakemberekkel is találkozhatnak és tanácsot is kérhetnek a látogatók.

(Rex Kutyaotthon Alapítvány)

search icon