Idén is lesz Piacok Napja

Idén is lesz Piacok Napja
Idén is lesz Piacok Napja

Budapest belvárosának szívében az Erzsébet tér és Deák Ferenc tér ismét egy hatalmas közösségi piaccá változik, mert idén újra lesz Piacok Napja!

Egy különleges nap, mikor több piacról egyszerre, együtt, egy helyen kínálják az árusok a portékáikat hatalmas választékban.

A Piacok Napja szeretné a hazai termékek iránti megbecsülést továbberősíteni!

Szeretnénk lehetőséget teremteni a magyar kisvállalkozóknak, kézműveseknek, hogy az elmúlt időszak hatásai ellenére is, folytatni tudják termelő, alkotó munkájukat, hozzánk vásárlókhoz pedig újra eljuthassanak a minőségi magyar termékek! Az esemény fő célja továbbá a fogyatékossággal élő emberek által készített magas színvonalú termékek népszerűsítése.

Design, vintage, antik, retró, egyedi, kézműves ruhák, táskák, ékszerek , divat kiegészítők, DIY és vintage termékek, kézműves gasztro készítmények, természetes alapanyagokból készült kozmetikumok…

A rengeteg izgalmas termék mellett számos kiegészítő programmal, finom falatokkal, élőzenével és különleges gyereknapi meglepetéssekkel várnak mindenkit a szervezők, a HelloPiac és a Nem Adom Fel Alapítvány.

Az esemény gyerek, család -és kutyabarát. A belépés ingyenes!

IDŐPONT: május 30. (vasárnap) 11-19 óráig

HELYSZÍN: Budapest, Erzsébet tér és Deák Ferenc tér

KIÁLLÍTÓK: itt jelentkezhetnek

(Forrás: hellopiac.hu Kép: HelloPiac logó)

search icon