Jó márka, fenntartható márka – 2023
Jó márka, fenntartható márka – 2023

Közeleg a CSR Hungary konferenciasorozat legújabb rendezvénye!

A makro- és mikrogazdasági turbulenciák, illetve az orosz-ukrán háború és a világjárvány okozta válság idején robbanásszerűen megnő az érdeklődés a CSR, a társadalmi felelősségvállalás, a fenntarthatóság, az ESG, valamint a vállalatirányítás témaköre iránt. A makrogazdasági feltételek, a létrejövő szabályozások és az érdekeltek (stakeholderek) növekvő nyomása a végletekig feszegeti az üzlet kereteit – írják a CSR Hungary oldalán.

Szerintük a fenntartható befektetések iránti igény kommunikálása létfontosságú egy egyre átláthatóbb, rugalmasabb és jövedelmezőbb jövőbeli vállalkozás felépítéséhez. Arra is felhívják a figyelmet, hogy nem könnyű feladat leküzdeni a rövid távú nyomást, és feltárni az üzleti életben rejlő valódi lehetőségeket, amelyek középpontjában a hosszú távon is nyereséges és fenntartható döntések állnak.

A konferencia több témával is foglalkozik. Érinti a fenntarthatóság és a jövedelmezőség kérdéskörét, és szó esik majd a modern márkák iránymutató gyakorlatairól is. Így olyan kérdések kerülnek a figyelem fókuszába, minthogy miért előnyös éppen most – a gazdasági bizonytalanság idején – befektetni fenntartható kezdeményezésekbe.

A konferenciára 2023. május 31-én kerül sor 13.00 és 17.30 között a Gundel Palota Erzsébet Királyné Báltermében. (Cím: 1146 Budapest, Gundel Károly út 4.)

search icon