Nincs több ketreces tartásból származó tojás a Kiflinél
Nincs több ketreces tartásból származó tojás a Kiflinél

A Kifli.hu érzékelve a fogyasztói trendeket, március végétől átalakítja tojás kínálatát, amelyben mostantól nem szerepelnek ketreces tartású tyúkok által tojt termékek: kizárólag mélyalmos, szabad tartású és bio tojás található a virtuális polcokon.

Az online szupermarket polcain mostantól 10 féle tyúktojásból választhatnak a vásárlók, ebből hat mélyalmos, kettő szabadtartású és kettő ökológiai gazdaságból származik.

A szabadtartás egyébként nem csak az állatok életminősége, de a termékek szempontjából is nagyon fontos, a tojás esetében javítja a beltartalmat, ezért is választották ezt a módszert a Kifli hazai beszállítói, így a Farm Tojás, a Youtyúk és a Heppenheimer is.

A húsvét közeledtével ez a téma különösen fontos, így március végétől csak ketrecmentes tojások lesznek megtalálhatóak a polcunkon, amelyeket hazai beszállítóktól szerzünk be

– mondta Makkay Jánosa a Kilfi.hu ügyvezető igazgatója.

A Kifli.hu hitvallása szerint minden esetben a minőségi, friss és kiváló kínálatot biztosítja a vásárlóinak, ráadásul ezek után is marad majd a ketreces tojásokkal azonos, kedvező árú ajánlat az oldalon.

Rengeteg fontos információ vár még rád! Nézz szét!

search icon