Organix Fesztivál, az öko-tudatos, kisközösségi művészeti találkozó Dombfalván
Organix Fesztivál, az öko-tudatos, kisközösségi művészeti találkozó Dombfalván

Időpont: csütörtök, 2022, augusztus 11 – 09:54 – vasárnap, 2022, augusztus 14 – 09:54

Helyszín: Dombfalva, Gödöllői-dombság

Az Organix egy különleges, családias minifesztivál, ami a közösségépítés és öko-tudatosság köré épül. A közös étkezések és gyerekbarát programok garantálják a tábori hangulatot. Az Organix egy slow fesztivál, 150 főt tud befogadni. A kisközösségek, a kreativitás és fenntarthatóság értékei mentén szerveződik. Napközben kézműves és önismereti workshopok, beszélgetések, capoeira, jóga, közös ének-zene-bona, este színház és koncertek (etnos, jazzes, rockos, a szabad ég alatt). A fesztivál fontos célkitűzése a természetközeliség, hulladékmentes irányelveket követ és vegán konyhát vezet.

Napközben izgalmas workshopokon vehettek részt. Lesznek beszélgetések, Capoeira, közös zenélés és éneklés, jóga, makramé műhely, stb. Eközben a  gyermeksarokban a kicsikre változatos gyerekprogramok várnak. Este koncertek és színházi műsor várja a résztvevőket, név szerint a Zoord,  Zajnal, Vanmocsello, Cirkusz-KA, AmbassaDoors és ott lesz Simorág TánCirkusz színházi előadása is.

A fesztivál fontos célkitűzése még az alkotó és környezettudatos életmód népszerűsítése. Az Organix Fesztivál ZERO WASTE, azaz hulladékmentes irányelveket követ. A látogatók saját poharat, tányért, evőeszközt használnak. A fesztivál dekorhoz javarészt újrahasznosított, ökotudatos, vagy lebomló alapanyagokat, tárgyakat használunk fel. 

Organix Fesztivál honlap: www.organix.hu

Organix Fesztivál Official: https://www.facebook.com/organixfesztival 

Fesztivál Event: https://fb.me/e/n2gNMCRxi

Instagram: https://www.instagram.com/organixfesztival/   

Forrás: humusz.hu

search icon