Sztárok tekertek jó ügyért
Sztárok tekertek jó ügyért

Hazai hírességek tekertek együtt sérült fiatalokkal egy integrált mozgásóra keretében, hogy felhívják a figyelmet a kis adományok fontosságára. A jó ügyért Kovács Patrícia, Gelencsér Timi és Ember Márk is edzőruhát húzott. 

Az alapítvány integrált mozgásóráján több hazai híresség is részt vett, hogy együtt hívják fel a figyelmet a kis adományok fontosságára. Az órán a SUHANJ! egyik alapítója és nagykövete, Kovács Patrícia, valamint Gelencsér Timi, Ekler Luca paralimpiai bajnok, Vajda Luca, Ember Márk és Rónai Egon is együtt tekert a sérült fiatalokkal.   

Egyedül is végig lehet futni a Margitszigetet, de ha viszünk magunkkal valakit, akinek ez nem megy, az egy 2in1 élmény. Ebből a gondolatból született meg ez a hely és az alapítvány. A színházi életet nagyon szeretem, jó oda elvonulni, de amikor idejövök, rájövök, hogy egy-egy embernek mekkora tenni akarás, hogy felüljön egy villamosra és eljusson idáig edzeni. A saját problémáim ilyenkor nagyon kicsik lesznek, és hirtelen nem számítanak. 

– osztotta meg őszinte gondolatait Kovács Patrícia színművész.

A SUHANJ! Alapítvány 12 éve osztja meg a mozgás örömét sérült és fogyatékkal elő fiatalokkal. Non-profit szervezetként olyan gyerekeknek biztosítanak heti rendszerességgel sportolási lehetőséget, akik ezt sehol máshol nem kapják meg. A jelenlegi kezdeményezés célja, 8 millió forint összegyűjtése, melyből 8 hónapon keresztül, biztosítani tudják a fogyatékkal élő gyermekek számára a rendszeres sportolási lehetőséget a tanév végéig.

(Suhanj!

search icon