Új Kaukázus klip, melyben a környezetvédelem kap főszerepet – Videó
Új Kaukázus klip, melyben a környezetvédelem kap főszerepet – Videó

A zenekar a 10 millió Fa Alapítvánnyal közösen készítette el a videóklipet, amely során a Greenpeace bekapcsolódásával közel 100 új fát ültettek. A klippben viszont nem csak az idilli balatonfelvidéki képsorok, hanem a sokkoló valóság is megjelenik.

Kardos-Horváth János, a zenekar frontembere az Álmodjunk élettel című dal kapcsán arról beszélt, hogy az emberiség a kényelem és a jólét nevében elpusztítja a természetet. A zenész egyébként a saját életében próbál a lehető legkisebb ökológiai lábnyommal élni és három gyermeke számára pozitív példát mutatni.

Ha mi úgy élünk, hogy könnyítsünk a bolygónk terhein, akkor a sok kicsi sokra megy elv mentén történik majd pozitív változás. Erre szeretnénk felhívni a figyelmet ezzel a dallal és a hozzá készült klippel.

-mondta a frontember

A Kaukázus frontembere reméli, hogy az egyfajta Föld-himnusznak is beillő alkotás elgondolkodtatja az embereket, hogy milyen lehetőségeik vannak saját életük zöldítésére.

A klip forgatása a tavaszi karanténidőszakban zajlott a balatoni Tanúhegyekkel a háttérben, a videóban pedig az önkéntesek mellett Udvaros Dorottya is feltűnik, aki szintén szívén viseli a környezetvédelem ügyét.

Rengeteg fontos információ vár még rád! Nézz szét!

(femcafe) a borítókép forrása a videó

search icon