A magtól a gangon át a tányérig – Zöldhullám
A magtól a gangon át a tányérig – Zöldhullám

A Highlights of Hungary fenntartható jelöltjei – és mind zöldségekkel foglalkoznak! 

A Highlights of Hungary hetedik éve díjaz kreatív és innovatív hazai projekteket, jelöltlistájuk minden tagja inspiráló teljesítményt tudhat maga mögött. Az idei 55 jelölt közül a Felelős Gasztrohős, vagy a Munch már a Greendex olvasónak és a Zöldhullám hallgatóinak is ismerősek lehetnek. Legfrissebb adásunkban meghívtuk a stúdiónkba azokat, akik szintén a fenntarthatóság zászlaja alatt dolgoznak, és nagyon lelkesek lettünk tőlük. 

Hallgassátok meg, hogyan vélekedik a paradicsom tájfajtákról, a finom ételekről, a húsevésről és egy ferencvárosi permakultúrás elvek szerint megtervezett erkély öntözéséhez szükséges dézsákról három vendégünk: 

Ducretot Jade, Ökológiai Mezőgazdasági Kutatóintézet
Horváth Boldizsár, Farm2Fork
Lőrinczi István, Perma Gang Projekt

Műsorvezető: Sápi Zsófia és Szujó Zoltán 

Szavazz a Highlights of Hungary jelöltjeire február 18. 10 óráig, ide kattintva!

search icon