A szobanövények szerelmese vagy? Itt a helyed!
A szobanövények szerelmese vagy? Itt a helyed!

Vegyél részt az Első Országos Szobanövény-találkozón, mely most szombaton 10 órától kerül megrendezésre a budapesti Madhouse-ban. Az Officenövény szervezésében megvalósuló eseményen növényvásár mellett előadások, tanácsadás, növény-örökbefogadás és -csereberére is lesz! Érdemes tehát ellátogatni az Anker közbe – már csak azért is, hogy Anyák napjára szép növénnyel készülhess!

A rendezvény keretében megismerkedhettek különböző szobanövényfajtákkal, vásárolhattok, és cserélhettek is. A kezdő szobanövényesek hasznos praktikákat és tippeket kaphatnak az Officenövény csapatától. Az eseményt előadások színesítik, melyek a növénynevelés mellett számos más érdekes témakört érintenek. A fenntarthatóság, a hulladékmentes hétköznapok és a gyermeknevelés mellett szó esik majd média szerepéről vagy épp a természetfotózásról is.

További infókért kattints!

Az esemény házigazdája az Officenövény csapata mellett a The Biebers frontembere – és nem mellesleg a Greendex rádióműsorának műsorvezetője – Puskás Peti lesz.

Beszélgetések:

  • Novák Zsombor (Greendex) – Beszélgetés növényekről és fenntarthatóságról
  • Rimóczi Zsófi – Beszélgetés természetszeretetről, környezetvédelemről, gyümölcsökről, gyermeknevelésről és spiritualitásról
  • Szabó Erika (Ligeti bolt) – Beszélgetés a No Waste témakörben
  • Lóránt Gergely (Greendex) – Beszélgetés a média szerepéről és felelősségéről a fenntarthatóság kapcsán
  • Dr. Juhász Árpád – A beszélgetés témája egyelőre meglepetés!
  • Boromissza Zsombor (Woodapest) – Bemutató természetfotókból

Időpont: 2023. május 6. (szombat) 10:00–18:00
Helyszín: Madhouse, Anker köz 1.

A rendezvény ingyenes!

search icon