Megnyílt Debrecenben a második INTERSPAR hipermarket
Megnyílt Debrecenben a második INTERSPAR hipermarket

Debrecen dinamikusan fejlődő déli vállalkozási övezetétől karnyújtásnyira, egy hárommilliárd forintos beruházás révén új, 2 600 négyzetméter alapterületű INTERSPAR áruház nyílt a Mikepércsi úton, modern, családias övezetben.

„Nem véletlenül választottuk legújabb INTERSPAR hipermarketünk helyszíneként a cívis város ezen területét, hiszen az utóbbi időben több, jelentős létszámú munkaerőt foglalkoztató cég települt ide, s megnőtt az itteni agglomerációba költöző fiatal, többgyermekes családok száma is. Mind az ide rendszeresen munkába járók, mind az itt élők igényeit messzemenően kielégíti a 3 milliárd forintos beruházással elkészült új üzletünk, amelyben nemcsak az élelmiszerek széles választékát, de elektronikai cikkeket, ruházatot, kertészeti eszközöket és játékokat is megtalálhatnak” – mondta Maczelka Márk, a SPAR Magyarország kommunikációs vezetője.

A debreceni, Mikepércsi út 6. szám alatt megnyílt, 2 600 négyzetméter alapterületen elhelyezkedő INTERSPAR áruházban elsőként a non-food részleg fogadja a vásárlókat, akik a háztartási eszközöktől kezdve a barkácscikkekig, ruházatig több ezer termék közül válogathatnak az áttekinthető, az üzletlánc legújabb dizájnja szerint kialakított eladótérben.

Innen a friss osztályokhoz vezet az út, ahol a kiszolgáló pultok mellett lévő, csomagolt friss csemege és hús termékeket kínáló hűtők gyors, várakozás nélküli vásárlási lehetőséget biztosítanak.

Fotó: SPAR Magyarország

Az itt elhelyezett, frissen sülteket és meleg ételeket kínáló SPAR to Go egység jó választást jelent akár egy tartalmas reggeli, könnyű ebéd vagy vacsora megvásárlásához. A pékség és a zöldség-gyümölcs részleg, valamint az üzlet végében kialakított tej-, és mirelit osztály érintésével juthatnak el végül a vásárlók a kasszazónához, ahol mind a hagyományos, mind az önkiszolgáló pénztárak rendelkezésükre állnak.

Az új INTERSPAR vonzó külsővel és könnyen felfedezhető belső térrel áll a vevők szolgálatára, akik több mint 20 000 árucikk közül választhatnak. A kínálatban hangsúlyos szerepet kapnak a kedvező árú, kiváló minőségű SPAR saját márkás termékek, amelyek szinte minden termékcsoportban, köztük a kedvelt SPAR enjoy. convenience élelmiszerek terén is pénztárcabarát megoldásokat kínálnak.

A 66 dolgozónak munkát adó áruházban a világítást és a hűtést is a legmodernebb eszközök biztosítják, ügyelve a környezetbarát működésre. Különlegessége még az üzletnek az INTERSPAR hipermarketek között, hogy itt telepítettek először digitális árjelzőket, melynek köszönhetően nincs szükség a továbbiakban papírból készült árcímkékre. Az autóval érkezők 140 várakozóhelyen parkolhatják le a járművüket, de a jól szervezett közösségi közlekedéssel is könnyedén elérhető ez az övezet.

(SPAR Magyarország)

search icon