Hello fiatalok! Itt a Hello Planet design tábor!
Hello fiatalok! Itt a Hello Planet design tábor!

Kék Bolygó Klímavédelmi Alapítvány és a Hello Wood Junior 15-18 év közötti fiatalok jelentkezését várja a Hello Planet startup designtáborba. 

Az érdeklődők a jelentkezési lap kitöltésével és startup ötletükkel pályázhatnak az ingyenes táborba, ahol a legjobb tervekből startupot fejleszthetnek a csapatok. A pályázók közül zsűri választja ki a 80 legötletesebb jelentkezőt, akik meghívást kapnak a táborba.

A július végén megrendezett eseményen a résztvevő fiatalok inspiráló, zöld kezdeményezéseket és vállalkozásokat ismerhetnek meg, valós startup ismereteket szerezhetnek interaktív foglalkozások keretében, valamint design workshopokon dolgozhatják ki terveiket.

A csapatokat mentorok és különböző területekről érkező designerek segítik a kreatív ötletfejlesztésben és a cselekvésre ösztönző programok során. Így a fiatalok lehetőséget kapnak, hogy kreatív és alkotó képességeiket felfedezzék, használják, fejlesszék, ezáltal önmagukat is jobban megismerjék. A hamisítatlan Junior táborhangulatot idén is lelkes, hellowoodos táborvezetők és MOME alumni workshopvezetők teremtik meg, hogy a szórakozás, az élmények és a jó társaság se hiányozzon.

A tábor lezárásaként a csapatok rövid pitch keretében mutatkoznak be, a kiemelkedő munkák pedig lehetőséget nyernek, hogy bemutatkozzanak az ősszel megrendezésre kerülő Planet Budapest expó és világtalálkozón is.

További információk és a pályázáshoz szükséges jelentkezési lap elérhető az alábbi linken:

http://bit.ly/jelentkezes-HelloPlanet

(Forrás: Hello Wood)

search icon