Snoop Dogg sem használ műanyag palackot, te miért tennéd? – VIDEÓ
Snoop Dogg sem használ műanyag palackot, te miért tennéd? – VIDEÓ

Snoop Dogg-gal és majdnem kihalt barátjával reklámozza a karácsonyi szezonban a termékeit a SodaStream. A cég az otthon készíthető szóda területén piacvezető. Nézd meg nálunk a rendkívül vicces videót!

A világ vezető szénsavas-víz márkája, a SodaStream világszerte elindította ünnepi kampányát, amelyben arra hívják fel a figyelmet, hogy tanuljuk meg újra értékelni az apró dolgokat.

A SodaStream eddigi valaha volt legnagyobb kampányának főszereplője a hip-hop legenda, Snoop Dogg, aki arra bátorít mindenkit, hogy fókuszáljanak az élet apró, de annál fontosabb dolgaira, a közelgő ünnepi időszakban.

– mondta Széll-Szőke Krisztina, a SodaStream termékmenedzsere.

Fontos környezetvédelmi üzenetet fogalmaz meg a Sodastream videója, hiszen az eldobható palackos ásványvizek rengeteg hulladékot termelnek, és ezeknek csak igen kis része került újrahasznosításra.

A cég szénsavasító palackjával több ezer egyszerhasználatos műanyagtól óvhatjuk meg a Földet, illetve a gyártó abban is bízik, hogy kampányukkal sikerül felhívniuk a figyelmet a műanyagszennyezés problémájára.

Becslések szerint 2019-ben a SodaStream felhasználók 2 milliárd liter szódát készítettek készülékeik segítségével és összesen 5 milliárd PET-palacktól óvták meg a Földet. Így közvetve a műanyagpalackok gyártásával és szállításával járó környezetterheléstől is megkímélték bolygónkat.

Forrás: SodaStream

search icon