3+1 kedvenc állatos témájú cikkünk 2023-ban

3+1 kedvenc állatos témájú cikkünk 2023-ban
3+1 kedvenc állatos témájú cikkünk 2023-ban

Év végén legtöbben visszatekintenek az elmúlt tizenkét hónap történéseire, a jó és a rossz emlékekre, a kudarcokra és a sikerekre. Mi is megnéztük, hogy mely írásainkat kedveltétek legjobban. Ezek közül most a legnépszerűbb „állati” cikkeinket mutatjuk meg.

1. Hallottál már a güzühalmokról?

Ősszel egy csodálatos kirándulásban volt részünk, ugyanis ellátogattunk a Hortobágyra, ahol megnéztük a vadlovakat, a Madárkórházat, valamint az épp rekordszámban vonuló darvakat is megcsodálhattuk. A darules közben tekintélyes méretű érdekes földkupacokra lettünk figyelmesek, melyek alkotóiról ki is derült az igazság.

2. Varjú, zseni a madarak között

Kevés megosztóbb madár létezik a varjúnál. Baljós kinézete és hangja, valamint nagy létszámú csoportjai miatt számos mítosz és babona kapcsolódik hozzá a világ minden tájáról, pedig igen értelmes állatról van szó. Cikkünkben utánajártunk a varjak titkainak.

3. Tudod, milyen állat a hölgymenyét?

Ebben a cikkben két karcsú kis ragadozót mutattunk be, melyek egymás rokonai, azonban csak egyikük ölt fehér kabátot télen.

4. 5+1 gyönyörű bogár, amelyekkel itthon is találkozhatsz

Aki esetleg rovarfóbiás, annak is biztosan tetszeni fog ez a hat színpompás bogár, amelyekkel hazánkban is összefuthatunk. Itt is bebizonyosodik, hogy a természetnél nincs tehetségesebb művész.  

2024-ben is hasonlóan érdekes cikkekkel várjuk minden kedves olvasónkat, akiket érdekel a bolygónk élővilága, védelme és jövője (mely témákkal a Planet Budapest 2023 is kiemelten foglalkozott), valamint minden olyan téma, amely a fenntarthatósággal kapcsolatos. Boldog új évet kívánunk!

search icon