Breier Farm – a hely, ahol jó (l)enni
Breier Farm – a hely, ahol jó (l)enni

A Planet Budapest 2023 Fenntarthatósági Expó olyan vállalkozásokat mutat be, amelyek felismerték a fenntarthatóságban rejlő kiemelkedő üzleti potenciált, és megoldásaikkal a fenntarthatóság valamely szegmensében kiemelkedőt alkotnak. Villáminterjúnkban a Breier Farm képviseletében Lovas Bence vezető értékesítővel beszélgettünk.

Miért különleges a Breier Farm?

Szeretnénk megmutatni, hogy 2023-ban milyen egy farm, amely a „farm to table” elvnek megfelel. Ez azt jelenti, hogy helyben előállítjuk, elkészítjük és forgalmazzuk is a termékeket. A Kiskovácsiban található Tanya Boltunkban termékeink elérhetők. Ezenkívül egy Tanya Bisztrót is üzemeltetünk, ahol azért dolgozunk, hogy megfeleljünk a minőség iránt elkötelezett vendégeinknek. Mindent megteszünk azért, hogy egy nálunk elfogyasztott ebéd igazi gasztroélményt jelentsen anélkül, hogy a Michelin-csillagos éttermek áraival kellene a hozzánk betérőknek kalkulálniuk.

Az expó kiállítójaként a Breier Farm igazi tanyasi hangulatot varázsolt.

A Planet Expóra többféle termékkel érkeztek. Milyen készítményekkel találkozhatnak az érdeklődök?

A Breier Farmon igyekszünk a hagyományos állattartás ismérveit követve „boldog” állatokat nevelni, és ezáltal prémium minőségű alapanyagból készíteni a hústermékeinket. Modern technikával dolgozunk, de a hagyományos receptúrákat követjük. Olyan kiváló minőségű és sok húst tartalmazó húskészítményeink vannak, amelyek reményeink szerint házias ízükkel mindenkit evésre csábítanak.

A farmon működő tej- és sajtüzemünkben pedig nagy odafigyeléssel és a legmodernebb technológiával készítjük a prémium minőségű kézműves, friss sajtjainkat és tejtermékeinket. A 100 százalékig természetes, tartósítószerek és mesterséges adalékanyagok nélküli, szénatejből előállított termékeink kiemelkedő ízélményt nyújtanak.

Harmadik pillérünk a gyümölcstermékek előállítása. Lekvárjaink gyümölcstartalma általában 35 százaléknál indul, de mi a Breier Farmon 75 százaléknál alább nem adjuk! A kíméletes gyártás során a gyümölcsök íz- és színvilága maradéktalanul élvezhetővé válik prémium kategóriás termékeinkben.

A traktor sem maradt otthon.

Ha valaki kedvet kapott, személyesen is ellátogathat a farmjukra?

Természetesen. A Breier Farm az a hely, ahová mindenki „elmenekülhet” a mindennapi gondok és a stressz elől. Élménybirtokunkon a természet csendje segít a pihenésben. A hozzánk érkezők – a városi benzingőz helyett – a friss levegőbe szippantva újra felfedezhetik a mezők és a virágok illatát. Itt nincs rohanás, kapkodás, nálunk a nyugalom, a kedvesség és a derű a megszokott. Megélni a pillanat varázsát: az élményeket, az érzéseket, az élet és az ételek ízét együtt.

Még nem késő ellátogatni a Planet Budapest 2023 Fenntarthatósági Expóra és Élményprogramra, amely 2023. szeptember 27. és október 1. között a Hungexpón várja az érdeklődőket.

További részletek: planetbudapest.hu

search icon