Kétéves a Greendex – Növekvő közösség
Kétéves a Greendex – Növekvő közösség

Kedves Greendex-olvasók!

A fenntarthatósággal és a zöld gondolatokkal mára az élet szinte minden területén találkozhatunk. Mi a szerkesztőségben azt tapasztaljuk, hogy egyre többen vannak, akik tevőlegesen is igyekeznek hozzájárulni egy tudatosabb jövőhöz, figyelnek a takarékoskodás, a pazarlásmentesség, az egészségmegőrzés, a természetvédelem alapelveire. Követőink száma folyamatosan nő, hiszen egyre többen szemléljük ezen közös értékek mentén a világot.

A Greendex szeptemberben nagy mérföldkőhöz érkezett. A magazin fennállásának második évfordulója apropóján szeretnénk megosztani veletek, hol tartunk, és milyen célokat tűzünk ki magunk elé.

Pont két éve kezdtük el felépíteni az oldalunkat, eleinte csak a Facebook segítségével. Hamarosan már videókat és podcastokat, valamint interjúkat is készítettünk, egyúttal elindult az Insta-oldalunk. Négyfős szerkesztőségünk és számos külsős írónk dolgozott azon, hogy minél több érdeklődőhöz eljussunk. 

A Manna FM-mel együttműködésben lassan fél éve készítjük Holnapután című fenntarthatósági rádióműsorunkat Puskás Petivel közösen, emellett augusztus óta az Index címlapján is megjelenünk önálló tartalomdobozban. Büszkék vagyunk arra, hogy naponta már több mint tízezren olvasnak minket, és augusztusban a havi oldalletöltésünk meghaladta a 650.000-et

Igazán felemelő élmény volt Juhász Árpi bácsit is vendégül látni a rádióműsorunkban.

Hamarosan új videósorozattal és Tiktok-csatornával, további szakmai interjúkkal és tanulmányokkal bővül a Greendex oldala, és nem adtuk fel azt a tervünket sem, hogy az online térből kilépve különböző rendezvényeken, konferenciákon és fenntarthatósági kezdeményezéseken is találkozhassunk. 

Köszönjük, hogy olvastok, hallgattok, néztek minket! Tartsatok velünk a jövőben is!

search icon