Tennél a műanyagprobléma ellen és van egy jó ötleted is?
Tennél a műanyagprobléma ellen és van egy jó ötleted is?

Ha érdekel a műanyagok által okozott környezeti és egészségügyi kihívások megoldása, és van egy olyan ötleted, melyet egy startup keretein belül megvalósítanál, akkor jelentkezz a Startup Plastic Surgery programjára október 10-ig!

A programot a Klímainnovációs Közösség hozta létre, akik már 8 éve fejlesztenek a klímaváltozással kapcsolatos inkubációs és startup valamint oktatási programokat. Ilyen a Startup Plastic Surgery is, melynek 4 hónapja során igyekeznek a résztvevők azon kompetenciáit fejleszteni, melyek elengedhetetlenek ahhoz, hogy egy jó ötletből jó üzlet szülessen.

A program során a résztvevők többek között találkozhatnak az adott iparágak hazai nagyágyúival, és potenciális ügyfelekkel is, akiktől instant visszajelzést is kapnak termékükről illetve szolgáltatásukról. A részvétel teljesen ingyenes, üzleti coachingot, iparág fókuszú szakmai támogatást és networking eseményeket nyújt ezáltal segítve piacképessé és gazdaságilag életképes vállalkozássá formálni a kezdeti fázisú startup ötleteket.

Jelentkezni a Startup Plastic Surgery oldalán vagy a jelentkezéshez kapcsolódó adatlap kitöltésével tudsz.

A tavalyi Startup Plastic Surgery számokban:
• 38 jelentkező, akik közül a 9 legígéretesebb csapat került kiválasztásra
• 9 üzleti coach, 9 szakmai mentor
• A networking eseményen 12 iparági szakember, 8 cégtől vett részt
• 15 szakmai és 5 pénzügyi szponzor támogatta a programot
• A záró versenyen 2 csapat jutott gyorsított befektetési lehetőséghez és további különdíjakat nyertek el a csapatok

Már csak azért is érdemes részt venni a számos neves cég, illetve befektető által támogatott programban, a legjobb csapatok gyorsított befektetési eljárásban részesülhetnek a Hiventures támogatásával. A programot február végén egy pitch verseny zárja, a zsűriben pedig többek között olyan, nemzetközi szinten is nagyágyúnak számító befektetők ülnek majd, mint a magyar származású Tom Szaky. A főtámogató ROSSMANN Magyarország a termékfejlesztésben segít be, illetve ingyenes polc kihelyezési különdíjakat ajánl fel.

Milyen ötlettel jelentkezz?

• Műanyag-helyettesítő termék fejlesztésére vonatkozó innovációk pl. csomagolóanyag innováció: élelmiszerek és kozmetikumok;
• Műanyag előállítás, újrahasznosítás, újrahasználat során felmerülő folyamatinnováció vagy üzleti modell innováció;
• Új technológiák alkalmazása a műanyagot felhasználó szektorokban, különös tekintettel az élelmiszeriparra és vendéglátásban;
• Műanyag termékek használatával kapcsolatos fogyasztói szokások megváltoztatására vonatkozó törekvések.
• Kozmetikumok csomagolására irányuló műanyagot helyettesítő megoldások
• Vákuum zacskók helyettesítésére vagy hasznosítására irányuló megoldások

Jelentkezz a fent linkelt oldalon október 10-ig!

search icon