Teszteld tudásodat, és nyerd meg az értékes ajándékcsomagok egyikét!
Teszteld tudásodat, és nyerd meg az értékes ajándékcsomagok egyikét!

A téli időszak a légúti megbetegedések és az influenza szezonja. Ilyenkor nagyon könnyen megfázhatunk a hidegben, vagy éppen a gyerek cipeli haza a vírust, netán a munkahelyen kapjuk el a betegségeket egymástól. Te felkészült vagy a védekezésben? Teszteld tudásodat a kvízünkkel, amit IDE kattintva érsz el!

Annak érdekében, hogy elkerüljük a náthát és más, kellemetlen betegségeket, érdemes minél nagyobb hangsúlyt fektetni a megelőzésre és megfelelően felkészíteni, megerősíteni az immunrendszerünket a különböző vírusok és baktériumok támadása ellen. Szerencsére sokféle módon fokozhatjuk a természetes védekezőképességünket akár vitaminok, akár gyógynövények és gyógyteák, akár megfelelő testmozgás segítségével.

Most mi is szeretnénk hozzájárulni olvasóink egészségéhez, mégpedig egy izgalmas játék formájában. Összeállítottunk egy tíz kérdéses kvízt, ahol mindenki letesztelheti a tudását az immunrendszerrel kapcsolatban. Annyit elárulunk, hogy a kvízben szereplő témák a korábbi cikkeinkben mind megtalálhatók. Akik pedig mind a tíz kérdésre helyes választ adnak, azok között kisorsolunk 3 darab 15.000 forint értékű ajándékcsomagot a Béres Gyógyszertár Zrt. jóvoltából!

KVÍZ

Hogy erősíti a sár az immunrendszert?
search icon