Az év végén rendezik a Planet Budapest 2021-et
Az év végén rendezik a Planet Budapest 2021-et

A Planet Budapest 2021 Fenntarthatósági Expó és Világtalálkozó, mely Áder János köztársasági elnök fővédnöksége mellett került megrendezésre, Közép-Európa legnagyobb nemzetközi fenntarthatósági konferenciája és kiállítása lesz.

A Kormány szervezésében megrendezésre kerülő esemény hivatalos honlapja nemrég elindult, innen pedig számos és egyre bővülő információkat kaphatnak az érdeklődők.

Ahogy a Greendex oldalán is olvasható, a rendezvény négy tematikus csoportra épül, melyek között egyaránt helyet kapnak az állam- és kormányfők, döntéshozók és nemzetközi szervezetek ismert szakértőinek tanácskozásai és a jövő mindennapjaira kíváncsi látogatók számára készülő bemutatók.

A fiatalok számára külön eseménycsoportot alkot majd a „A Jövő Hősei – Ifjúsági élményprogram a fenntarthatóságról” című csoport, amely a gyermekek és a fiatal korosztály figyelmét is fel kívánja hívni a fenntartható életmód fontosságára.

Az esemény a megújuló Hungexpo egyik első nagy nemzetközi rendezvénye lesz, a 2021-ben elkészülő teljesen új kongresszusi központban, a Hungexpo „C” csarnokában kap majd helyet a rendezvény „A Fenntarthatóság Univerzuma” névre keresztelt világtalálkozó része.

A Planet Budapest 2021. november 29. és december 5. között kerül megrendezésre.

Rengeteg fontos információ vár még rád! Nézz szét!

(planetbudapest)

search icon