Elindult a Zöldállásportál!
Elindult a Zöldállásportál!

A Környezetvédelmi Szolgáltatók és Gyártók Szövetsége (KSZGYSZ) Európai Uniós támogatásból valósította meg a Zöldállásportált, melyen keresztül az ágazatban működő cégek és a munkavállalók egymásra találhatnak.

Mint honlapjukon írják, a portált elsősorban a KSZGYSZ tagvállalatainak munkaerőigényére alapozva hozták létre a Gazdaságfejlesztési és innovációs operatív programban (Ginop) keretében kapott támogatásból, melyből az oldal kialakítása mellett workshopok és képzések is finanszírozására is fordítottak összegeket.

A KSZGYSZ több mint 200 tagja olyan környezetipari tevékenységekkel foglalkozik, mint például a hulladékgazdálkodás, a vízgazdálkodás vagy épp a zajszennyezés.

A környezetiparban zajló tevékenységek megelőzhetik az esetleges szennyezéseket, védik környezetünk erőforrásait, amelyek biztosítják az emberi élet alapvető feltételeit.

– írják az portálon

A fenntarthatósági célok és a környezetvédelmi elvek megvalósítása érdekében folyamatosan nő az ágazatban a képzett szakemberek iránti kereslet. Ennek kiszolgálását, illetve az álláskeresésre fordított idő lerövidítését várják az új állásportáltól.

Rengeteg fontos információ vár még rád! Nézz szét!

search icon